/* Iconos sociales menú secundario Divi a la derecha */ #top-header .et-social-icons { float:right !important; } #top-header #et-info { width: 100%; }
936747776 [email protected]

Locals

Tens un local comercial?

Com a propietari a Sant Cugat, segur que coneixes o pots localitzar moltes agències immobiliàries a les quals et pots adreçar si estàs interessat en què comercialitzin el teu local tant per a gestió de venda com de lloguer.

Quina és la idònia?

La majoria d’immobiliàries a Sant Cugat estan enfocades a l’habitatge i no tenen empleats ni un departament orientat als locals.
Realment no tenen un pla específic per a la comercialització d’aquest tipus de locals a Sant Cugat.
El sector de l’habitatge i del local comercial són dos mercats molt diferents, tant en venda, com en lloguer, i a On Viure en som molt conscients.
Mentre que els habitatges normalment tenen molta demanda i poca oferta, molts locals comercials que surten al mercat queden buits i són difícils de llogar o de vendre.

Per això recomanem que si disposes d’un local per vendre o llogar, contactis amb immobiliàries especialitzades en locals comercials com la nostra, On Viure Comercial i us deixeu assessorar.

Acostumen a ser empreses amb àmplia formació, que coneixen el sector del comerç a la perfecció, les normatives municipals, i estan acostumades a negociar amb inversors i directius. Això obliga a buscar fórmules d’acords i contractacions més complexes per obtenir l’objectiu desitjat.

On Viure Comercial n’és una, amb àmplia experiència, formació i coneixement del sector.

Donem servei a propietaris així com a les mateixes agències immobiliàries de barri que tenen dificultat a comercialitzar el local, ja que no estan especialitzades en aquest sector.

Estem segurs que ja ho teniu clar.
Si ara o en el futur us plantegeu el “vull vendre o llogar el meu local comercial” o sabeu d’algun amic o familiar que necessita serveis especialitzats d’aquestes característiques, On Viure Comercial és la vostre agència.

¿Què necessites?

Truca’ns ara i explica’ns el que necessites. T’assessorem.

Contacta amb un agent

Av. Lluís Companys i Jover, 52, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

ON-VIURE SANT CUGAT, IMMOBILIARIA

"A On-Viure tractem casa seva com si fos la nostra. Treballem amb una cartera d'habitatges a mida per poder gestionar-los amb tota la cura, temps i carinyo que es mereix. Més de 30 anys especialitzats a Sant Cugat ens avalen. És per aquestes raons que el 97% dels clients que han treballat amb nosaltres repeteixen l'experiència."

Serveis

Valoració gratuïta del vostre immoble.

Ven o lloga amb seguretat.