Skip to main content

Política de Privacitat

1. Introducció

Aquesta Política de Privacitat estableix els termes en què On-Viure utilitza i protegeix la informació que és recopilada dels usuaris quan utilitzen el seu lloc web. Estem compromesos amb la seguretat de les dades dels nostres usuaris. Quan li demanem que ompli camps d’informació personal amb la qual pugui ser identificat, ho fem assegurant que només s’emprarà d’acord amb els termes d’aquest document.

2. Informació Recopilada

El nostre lloc web no recopila informació personal mitjançant formularis de contacte. Únicament es recopila informació anònima a través de Google Analytics per millorar els nostres serveis. Aquesta informació inclou:

  • Adreça IP (anonimitzada)
  • Dades de navegació (pàgines visitades, temps de permanència, etc.)

3. Ús de la Informació Recopilada

La informació recopilada s’utilitza exclusivament per a:

  • Analitzar el trànsit i el comportament dels usuaris al nostre lloc web
  • Millorar els nostres productes i serveis

4. Seguretat

Estem compromesos amb la seguretat de la seva informació. Per prevenir l’accés no autoritzat o divulgació, hem implementat procediments físics, electrònics i administratius adequats per salvaguardar i protegir la informació que recopilem en línia.

5. Enllaços a Tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs que podrien ser del seu interès. Una vegada que faci clic en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre el lloc al qual és redirigit i, per tant, no som responsables dels termes o privacitat ni de la protecció de les seves dades en aquests altres llocs.

6. Canvis en la Política de Privacitat

On-Viure es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privacitat en qualsevol moment. Aquests canvis seran actualitzats en aquesta pàgina i estaran disponibles per a la seva revisió.

7. Contacte

Si té alguna pregunta sobre aquesta Política de Privacitat o sobre com gestionem les seves dades personals, pot contactar-nos a [email protected] o a l’adreça Av. Lluís Companys i Jover 52, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona.

Última actualització: 10 Setembre 2024

Scan the code